Image of Seizō Katō

Seizō Katō

Sorry, couldn't find any biography for Seizō Katō. Filmer
Urodzony:
Movie/TV Credits:
30
Pierwszy Pojawił:
In the series ルパン三世 1971-10-24
Najnowszy projekt:
Seria Muteki Ou Tri-Zenon 2018
Known For
Poster of Neko Râmen Taishô
Poster of バーテンダー
Poster of Densetsu-kyoshin ideon: Sesshoku-hen
Poster of Super Sentai
Filmography
Seria Muteki Ou Tri-Zenon 2018
Seria Jubei Wind Ninja Chronicles: Dragon Stone Chapter 2018
Seria Blocker Gundan 4 Machine Blaster Genrai Yuri 2017
Seria Acrobunch King Deros 2017
Seria ジャングル大帝 Toto 2017
Seria Brave Raideen Kyoretsu Gourai 2017
Seria 美味しんぼ Kyōichi Koizumi 2017
Seria Zenmai Zamurai Cha-jiji 2017
Seria My Patrasche Johann 2017
Seria Elemental Gelade Kinnbart 2017
Film Neko Râmen Taishô 2008-01-01
Seria シグルイ Kogan Iwamoto 2007-07-19
Seria バーテンダー Unknown 2006-10-14
Seria ごくせん 2004-01-06
Seria アストロボーイ・鉄腕アトム Skunk Kusai 2003-04-06
Seria マスターキートン Unknown 1998-10-06
Film スレイヤーズ ぐれえと Galia Einburg (voice) 1997-08-02
Film プリンセス ミネルバ Hagan (voice) 1995-05-01
Film 楽勝!ハイパードール Zaiclit (voice) 1995-09-25
Film ジェノサイバー Kenesu (voice) 1994-03-02
Seria 特救指令ソルブレイン Unknown 1991-01-20
Film レア・ガルフォース Nelson (voice) 1989-03-20
Film 強殖装甲ガイバー Dr. Hamilcar Barcas (voice) 1989-09-25
Film 機甲猟兵メロウリンク Stabros (voice) 1988-11-21
Film ルパン三世 風魔一族の陰謀 Zenigata Koichi 1987-12-01
Film Vampire Hunter D Count Magnus Lee 1985-12-21
Film Densetsu-kyoshin ideon: Sesshoku-hen Gindoro Jinma, Zou Habel Gande 1982-07-10
Seria 超電磁マシーン ボルテスV Professor Hamaguchi 1977-06-04
Seria Super Sentai Emperor Zeba 1975-04-05
Seria ルパン三世 Koichi Zenigata 1971-10-24