Image of Hisao Egawa

Hisao Egawa

Sorry, couldn't find any biography for Hisao Egawa. Filmer
Urodzony:
Sep 13, 1962
Movie/TV Credits:
26
Pierwszy Pojawił:
In the series Super Sentai 1975-04-05
Najnowszy projekt:
Seria Flint the Time Detective 2018
Known For
Poster of 装甲騎兵ボトムズ ペールゼン・ファイルズ 劇場版
Poster of ブラック・ジャック ふたり黒い医者
Poster of Memorîzu
Poster of Super Sentai
Filmography
Seria Transformers: Cybertron 2018
Seria Flint the Time Detective Benkei 2018
Seria Pluster World Zanagul 2018
Seria クロノクルセイド Viscount Borzo 2018
Seria Samurai Gun Lord Kozan 2017
Seria 暁のヨナ Yu-Hon 2014-10-07
Film The Last: Naruto the Movie Killer B (voice) 2014-12-06
Film 009 RE:CYBORG Geronimo Jr. / Cyborg 005 (voice) 2012-10-27
Film 装甲騎兵ボトムズ ペールゼン・ファイルズ 劇場版 Gary Godan 2009-01-17
Seria 蒼天航路 Cao Hong 2009-04-07
Seria Kaiba Vanilla 2008-04-10
Seria Kishin Taisen Gigantic Formula Raizo Rakuichi 2007-04-04
Seria Speed Grapher Makabe (voice) 2005-04-08
Film ブラック・ジャック ふたり黒い医者 Doubling 2005-12-17
Seria Ragnarok The Animation Unknown 2004-04-06
Seria 戦国お伽草子–犬夜叉 Unknown 2003-09-01
Seria 無限のリヴァイアス Brian Brabb, Jr. 1999-10-06
Film Dwunastu gniewnych ludzi Brasto 1997-08-17
Seria The King of Braves GaoGaiGar Geki Hyuuma 1997-02-01
Film Crystania no densetsu Brasto 1995-07-29
Film Memorîzu Swiveler 1995-12-23
Seria Ghost Sweeper Mikami Right gatekeeper 1993-04-01
Seria スラムダンク Shin'ichi Maki (voice) 1993-10-16
Film ドラゴンボールZ 極限バトル!三大超サイヤ人 Android 14 1992-07-11
Seria Dragon Ball Z Spopovich 1989-04-26
Seria Super Sentai Buson 1975-04-05