Image of Michie Tomizawa

Michie Tomizawa

Sorry, couldn't find any biography for Michie Tomizawa. Filmer
Urodzony:
Movie/TV Credits:
31
Pierwszy Pojawił:
In the series Super Sentai 1975-04-05
Najnowszy projekt:
Seria Miracle Girls 2018
Known For
Poster of エルフを狩るモノたち
Poster of 劇場版 美少女戦士セーラームーンR
Poster of レア・ガルフォース
Poster of Super Sentai
Filmography
Seria Miracle Girls Unknown 2018
Seria エルフを狩るモノたち Airi Komiyama 2018
Seria 落語天女おゆい Ogin 2018
Seria Dr. Slump 2017
Seria Sakura Wars 2017
Seria Oruchuban Ebichu Unknown 2017
Seria ファイト一発! 充電ちゃん!! Pulse Trans 2009-06-25
Seria 地獄少女 Unknown 2005-10-04
Seria Yugo Origa 2004-02-24
Film 幻魔殺法帖 新撰組秘抄 1997-03-14
Film ストリートファイターⅡ よみがえる藤原京 Chun-Li 1995-03-29
Seria Chōriki Sentai Ohranger Unknown 1995-03-03
Film Bishôjo senshi Sêrâ Mûn sûpâ S plus: Ami-chan no hatsukoi Rei Hino / Sailor Mars 1995-12-23
Film 美少女戦士セーラームーンSuperS セーラー9戦士集結!ブラック・ドリーム・ホールの奇跡 Sailor Mars / Rei Hino 1995-12-23
Film Gekijô-ban - Bishôjo senshi Sêrâ Mûn S Rei Hino / Sailor Mars (voice) 1994-10-02
Seria Ghost Sweeper Mikami Emi Ogasawara 1993-04-01
Film 劇場版 美少女戦士セーラームーンR Sailor Mars / Rei Hino 1993-12-05
Seria 美少女戦士セーラームーン Rei Hino / Sailor Mars 1992-03-07
Seria Bubblegum Crash Linna Yamazaki 1991-03-25
Seria 3x3 Oczy Dong 1991-07-25
Film レア・ガルフォース Sally 1989-03-20
Film きまぐれオレンジ★ロード あの日にかえりたい Kasuga Manami 1988-10-08
Seria きまぐれオレンジ☆ロード Manami Kasuga 1987-04-06
Film 強殖装甲ガイバー Mizuki Segawa 1986-01-01
Film Shōnan Bakusōzoku Tamiko Miyoshi 1986-09-10
Seria 光の伝説 Hazuki Shiina (voice) 1986-05-03
Film Vampire Hunter D Doris 1985-12-21
Seria Super Dimension Cavalry Southern Cross Jeanne Fránçaix 1984-04-15
Seria ミームいろいろ夢の旅 Hiroko (voice) 1983-04-03
Seria 聖戦士ダンバイン Ell Fino 1983-02-05
Seria Super Sentai Ms. Hino 1975-04-05