Image of Susumu Terajima

Susumu Terajima

Sorry, couldn't find any biography for Susumu Terajima. Filmer
Urodzony:
Nov 12, 1963
Movie/TV Credits:
93
Pierwszy Pojawił:
In the series Super Sentai 1975-04-05
Najnowszy projekt:
Film 劇場版 動物戦隊ジュウオウジャー ドキドキ サーカス パニック! 2016-08-06
Known For
Poster of Itsutsu Boshi Tourist
Poster of スマイル 聖夜の奇跡
Poster of ラブ★コン
Poster of ワンダフルライフ
Filmography
Film 劇場版 動物戦隊ジュウオウジャー ドキドキ サーカス パニック! Mario 2016-08-06
Seria Itsutsu Boshi Tourist Tetsuo Kawabata 2015-01-09
Film エイプリルフールズ 2015-04-01
Film 天の茶助 Kuroki 2015-02-13
Film 共犯者 秋月義彦 2015-09-30
Film アンフェア the end Tetsuo Yamazaki 2015-09-05
Film 死の発送 西田隆三 2014-05-30
Film イン・ザ・ヒーロー Goro Unno 2014-09-06
Film Marnie. Przyjaciółka ze snów Kiyomasa Oiwa (voice) 2014-07-19
Film 人類資金 Tadashi Sakata 2013-10-19
Film Sutegataki hitobito 2013-10-20
Film 清須会議 Yoshitaka Kuroda 2013-11-09
Seria 推定有罪 Naoto Katsuragi 2012-03-25
Film おだやかな日常 2012-12-22
Film アンフェア the answer Tetsuo Yamazaki 2011-09-17
Film 忍たま乱太郎 2011-07-23
Film Smuggler Joe's friend 2011-10-22
Seria わが家の歴史 Shoji Hiiragi 2010-04-09
Film 踊る大捜査線 THE MOVIE 3 ヤツらを解放せよ! Jôichirô Kijima 2010-07-03
Seria GOLD Akashi Tatsuya 2010-07-08
Seria 薔薇のない花屋 Kengo Shijo 2008-01-14
Film ザ・マジックアワー Hiromi Kurokawa 2008-06-07
Film シリウスの道 浜井勝哉 2008-09-14
Film Akiresu to kame 2008-09-20
Film ぐるりのこと。 Katsutoshi Yoshida 2008-06-07
Seria 風林火山 2007-01-07
Film アンフェア the movie Tetsuo Yamazaki 2007-01-01
Film 東京タワー オカンとボクと、時々、オトン 2007-04-14
Seria ヒミツの花園 2007-01-09
Film 子宮の記憶 2007-06-20
Film スマイル 聖夜の奇跡 Unknown 2007-12-15
Film ばんざい! / 監督・ばんざい! 2007-06-02
Film ラブデス 2006-02-24
Film 有頂天ホテル Jose Kôchi 2006-01-14
Seria アンフェア Yamaji Tetsuo 2006-01-10
Film ラブ★コン Umibozu 2006-07-12
Film Gamera the Brave Osamu Nishio 2006-11-11
Film 青春☆金属バット 2006-08-26
Film 長州ファイブ 2006-10-22
Film フラガール 2006-09-09
Film 眞夜中の彌次さん喜多さん The Policeman 2005-04-02
Seria 富豪刑事 Koushiro Nunobiki 2005-01-13
Film 交渉人 真下正義 Kishima 2005-05-07
Film 北の零年 2005-01-14
Film 乱歩地獄 2005-05-11
Film ナイスの森 The First Contact Homeroom Teacher 2005-10-25
Film 疾走 2005-12-17
Film Takeshis' 2005-09-02
Film アンテナ 2004-01-10
Film Hazan 2004-01-02
Film Kwiat i wąż I 2004-03-13
Film Steamboy Freddie 2004-07-17
Film 血と骨 Hee-bom Park 2004-11-06
Film 「超」怖い話A(アー) 闇の鴉 Akira Tejima 2004-03-28
Film 茶の味 Tattooed Man 2004-07-17
Film 13 kaidan Okazaki 2003-01-01
Film ハードラックヒーロー 2003-01-01
Film Moon Child Unknown 2003-04-19
Film 幸福の鐘 Igarashi 2003-11-22
Film Kakuto 2003-07-25
Film Hebi ichigo 2003-09-06
Film ジャンプ 2003-08-21
Film ドライブ Arai Jyoun 2002-01-01
Film 美しい夏キリシマ 2002-12-14
Seria 恋セヨ乙女 Unknown 2002-07-01
Film 空の穴 Ichio 2001-09-29
Film 害虫 2001-03-16
Film Distance Makoto 2001-05-26
Film みすゞ 葛原信爾 2001-10-27
Film Koroshiya 1 Suzuki (as Sabu) 2001-12-22
Film マンデイ 2000-01-01
Film ISOLA 多重人格少女 Katsumi Maezono 2000-01-22
Film ヒステリック 2000-05-07
Film Brother Kato 2000-09-09
Film 黒の天使 Vol.2 Itakura 1999-11-13
Film Dead or Alive: Hanzaisha Inoue 1999-11-27
Film 鮫肌男と桃尻女 Sawada 1998-01-01
Film ワンダフルライフ Satoru Kawashima 1998-09-11
Film 蜘蛛の瞳 1998-04-11
Film アンラッキー・モンキー 1998-07-18
Film Posutoman burusu Detective Maeda 1997-08-16
Film はなび Nakamura 1997-09-03
Film Powrót przyjaciół No 2 In Local Gang 1996-07-27
Film Gonin 2 1996-06-29
Film おかえり Takashi Kitazawa 1995-02-10
Film マークスの山 1995-04-22
Film Elephant Song 1994-01-01
Film みんな やってるか! Loukkaantunut Yakuza 1994-01-01
Film Sonatina Ken 1993-04-10
Film Ano natsu, ichiban shizukana umi 1991-10-19
Film Brutalny glina 1989-08-12
Film Foot soldier 1985-06-01
Seria Super Sentai Mario Mori 1975-04-05