Image of Marina Inoue

Marina Inoue

Sorry, couldn't find any biography for Marina Inoue. Filmer
Urodzony:
Jan 20, 1985 In Tokyo - Japan
Movie/TV Credits:
57
Pierwszy Pojawił:
In the series Super Sentai 1975-04-05
Najnowszy projekt:
Seria Skip Beat! 2017
Known For
Poster of ガリレイドンナ
Poster of Kämpfer
Poster of Gekijouban Tengen Toppa Gurren Lagann: Lagann-hen
Poster of Gekijouban Tengen Toppa Gurren Lagann: Gurren-hen
Filmography
Seria Skip Beat! Kyoko Mogami 2017
Seria Getsumento Heiki Mina Mina Tsukuda 2017
Seria 焼きたて!!ジャぱん Shigeru Kanmuri 2017
Seria Ginban Kaleidoscope Waitress 2017
Seria Gakuen Alice 2017
Seria 境界のRINNE Sakura Mamiya 2015-04-04
Seria ケイオスドラゴン 赤竜戦役 Ibuki 2015-07-02
Seria ブレイク ブレイド Narvi 2014-04-06
Film 劇場版「進撃の巨人」前編~紅蓮の弓矢~ Unknown 2014-11-22
Seria アオハライド Asumi 2014-07-07
Seria 進撃の巨人 Armin Arlert 2013-04-07
Seria 僕は友達が少ないNEXT Yozora Mikazuki (voice) 2013-01-11
Seria ガリレイドンナ Anna Hendrix 2013-10-10
Seria スマイルプリキュア! Nao Midorikawa 2012-02-05
Film Toshokan sensô - kakumei no tsubasa Iku Kasahara 2012-06-15
Film ドットハック セカイの向こうに (voice) 2012-01-21
Seria サイコパス Mizue Shisui (voice) 2012-10-12
Film Eiga Smile Precure! Ehon no Naka wa Minna Chiguhagu! Midorikawa Nao / Cure March 2012-10-25
Film ルパン三世 東方見聞録 ~アナザーページ~ Argent Lisa 2012-11-01
Seria はぐれ勇者の鬼畜美学 Haruka Nagase 2012-07-06
Film Highschool of the Dead: Drifters of the Dead Rei Miyamoto 2011-04-25
Seria 学園黙示録 HIGHSCHOOL OF THE DEAD Rei Miyamoto 2010-07-05
Film Break Blade 2: Ketsubetsu no Michi Narvi Sutoraizu 2010-05-29
Seria Betrayal Knows My Name Toko Murasame 2010-04-11
Film Sekirei Pure Engagement Special Tsukiumi 2010-08-25
Film Break Blade 3: Kyoujin no Ato Narvi Sutoraizu 2010-10-28
Film Break Blade 4: Sanka no Chi Narvi Sutoraizu 2010-10-29
Seria Beyblade: Metal Fusion Hikaru Hazama 2009-04-05
Seria Valkyria Chronicles 2009-04-04
Seria Maria Holic Matsurika Shinōji 2009-01-04
Film Gekijouban Tengen Toppa Gurren Lagann: Lagann-hen Youko 2009-04-25
Seria Kämpfer Natsuru Senō 2009-10-02
Seria うみねこのなく頃に 2009-07-01
Seria テガミバチ Mana Jones 2009-10-03
Seria 化物語 Sodachi Oikura (voice) 2009-07-03
Film カイト リベレイタ Monaka Noguchi 2008-03-21
Seria Amatsuki Tsuruume 2008-04-04
Seria Mahō Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora 2008-07-02
Seria Akane-iro ni Somaru Saka Tsukasa Kiryu 2008-10-02
Film Gekijouban Tengen Toppa Gurren Lagann: Gurren-hen Yoko 2008-09-06
Seria Sekirei Tsukiumi 2008-07-02
Seria El Cazador de la Bruja Lirio 2007-04-02
Seria ハヤテのごとく! Shion Kuresato 2007-04-01
Seria Engage Planet Kiss Dum Ton Kirī 2007-04-03
Seria 天元突破グレンラガン Yoko Ritona 2007-04-01
Seria Toward the Terra 2007-04-07
Seria Big Windup! Ruri Mihashi 2007-04-12
Seria みなみけ Kana Minami 2007-10-08
Seria バッカーノ! Eve Genoard 2007-07-26
Seria Zegapain 2006-04-06
Seria Kiba Rebecca 2006-04-02
Seria ゼロゼロナインワン Mia Connery 2006-10-05
Seria The Law of Ueki Unknown 2005-04-04
Film コゼットの肖像 Cossette d'Auvergne 2004-04-11
Seria 魔法少女リリカルなのは Erio Mondial 2004-10-01
Film Perfect Lover 2001-01-20
Seria Super Sentai Agent no Metal A 1975-04-05